Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Hrebeň Kostolíkov

Diskusná téma K fotke: Hrebeň Kostolíkov

Posledným výrazným vyhliadkovým bodom túry bol vrchol Buchlova. Na jeho vysokých andezitových vežiach som zostal takmer až do západu slnka kedy tiene začali zvýrazňovať krivky hôr. Fascinoval ma pohľad na neporušené lesné komplexy vo vnútri pohoria, kam sa zarezáva Bystričianska dolina. Nad ňou sa dvíha hrebeň s bralami Kostolíkov zakončený nevýraznou Jaseňovou skalou vľavo dole. Mäkké svetlo dávalo vyniknúť jesenným farbám, ktoré už vládli vo vyšších nadm. výškach.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Ďakujem za tip. Určite sa tam raz vyskytnem. Spomienky z trasy Kamenec p. Vtáčnikom - Horný dom už takmer vybledli. Musím sa sem vybrať. Snáď niekedy v zime. :-)

Daulagiri

Táto centrálna časť je krásna práve tým že tam ešte niesú vyťažené plochy ani staré zarastajúce rúbane, ale rovnorodý prirodzený les na veľkej ploche. Má to tam čo ponúknuť Maťo.

Matobee

Krásne lesy. Na tejto strane pohoria som bol zatiaľ len raz pred 3 rokmi.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok