Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Greater Patagonian Trail – diaľková trasa, ktorá neexistuje

Lubo

Tiez uz nejaky cas pouzivam na turistiku Hoka OneOne Challenger ATR a je to na moje problematicke kolena mimoriadne dobra topanka. Iste, mimo vysokotatranskej zuly a mimo zle pocasie.

Altry som este neskusal, no toto vyzera celkom slubne: altrarunning.eu/…/m-lone-peak…

PaliT

Zdá sa mi, že to muselo byť ešte o niečo dobrodružnejšie, ako to vykresľoval.

Akurát som si uvedomil, že obľúbené through hike papučky nie sú vhodnou obuvou do takejto divočiny a dal by som prednosť nejakej menej pohodlnej, no masívnej turistickej obuvi.

Daulagiri

Skvelý rozhovor! Na Matúša a jeho traily som narazil asi začiatkom tohto roka na nete a hneď ma zaujal. Mám aj jeho knihu Araroa a neviem sa dočkať tejto pripravovanej.
Patagóniu som navštívil pred dvoma rokmi a zanechala vo mne silný dojem. Síce sme videli len Cerro Torre, Fitz Roy a okolie, ale tá príroda bola úžasná. Tie ostatné neznáme časti musia byť ešte väčšie dobrodružstvo.

Ja na takéto 1000 km traily ešte nemám, ale ktovie možno raz ;-)

Krásne sprievodné fotky, vychutnal som si celý rozhovor...

Pavel Forgáč

Fajn rozhovor. Matúša poznám ešte z čias keď nechodil traily, ale robil timelapse videá o Slovensku. Tiež ma ako aj jeho chytilo chodenie dlhých trás po SNPčke. Snáď sa mi tiež niekedy podarí prejsť podobný trail :).

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma