Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zlatá Idka – Kojšovská hoľa – Prakovce

Diskusná téma K článku: Zlatá Idka – Kojšovská hoľa – Prakovce

Zima sa pomaly začína ohlasovať a padajú prvé snehové vločky, dedo Mrázik skrášľuje okolitú prírodu do čarovnej mrazivej nádhery. Veď čaro zimy je neopísateľné, a tak pokiaľ nie je ešte veľa snehu, je potrebné to využiť. Preto sa s priateľmi v jednu decembrovú nedeľu vyberáme na prechod cez Kojšovskú hoľu do Prakoviec. Naplánovať si turistiku je to najjednoduchšie, ale čo počasie, to sa ovplyvniť nedá. Turista musí byť optimistom a veriť, že bude odmenený prírodou, aj keby bolo počasie ako sa povie – psie.

Matobee

Marián pekný článok s odkazom, že takmer vždy sa oplatí vyraziť. A s dobrou partiou to platí dvojnásobne .

Príjemne si mi článkom pripomenul moju tohtoaprílovú túru týmito končinami. Podmienky boli priam totožné s tvojimi. Až nato, že ty si bol začiatkom zimy a ja na konci. Kde tu ešte fľaky snehu a zľadovatelá cesta pri Chate Erika bola aj za mojej návštevy. Kedže som mal vtedy dostatok času, odbehol som si vtedy aj na zachádzku do Prakoviec, kde ste vy končili. Okolie Kojšovskej hole ma zaujalo a plánujem sa sem vydať aj túto zimu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov