Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Michal Kalaš: Problémom horských chát sú ohňostroje

Pavel Forgáč

Mal som to štastie vidieť hlucháňa 2x na Stohu. Možno to bol aj rovnaký jedinec. Nikde inde som zatiaľ hlucháňa nevidel. Ak je to v MF také vzácne, tak ma to potešilo ešte viac :).

Matobee

Veľmi dobrý a obohacujúci rozhovor. Človek na správnom mieste. :-)

Ujco s palicou

Nechapem ako niekomu napadne robit ohnostroj v horskej chate. To ako pridu ludia, a povedia si ze treba narobit, hluk, bordel, poplasit zver a idu robit ohnostroj ? Ci vie mi niekto ten ich myslienkovy pochod popisat

Peter61

Ujco, nedá sa.
8.Na Portáli sa užívatelia nesmú správať v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi a všeobecnou spoločenskou morálkou a etikou, najmä je zakázané:
...
h) používať vulgarizmy, hanlivé výrazy, slovné spojenia alebo iné slovné alebo znakové výrazy, ktorých priamy alebo nepriamy význam je v rozpore so spoločenskou slušnosťou;
hiking.dennikn.sk/…/podmienky…

Tramtária

Ak človek sleduje tú tragikomédiu medzi dvomi dopravcami a župou v Bsk, tak nijaké iné prirovnanie ma nenapadá tu medzi správou Np a hospodárom vo Vrátnej. Jeden druhého aj tak nakoniec potrebuje - lebo iný nepríde, milá správa, ale hejtujú sa medzi sebou jak malé deti. Nechápem toto slovenské - zase sa tu rozprávajú dvaja hluchonemí.
Veď tu je zase taký potenciál, ktorý vyfučí von oknom. Zase všetci na tom len stratia.
V Snilovskom s. som bol už tisíckrát, ale ak by tam boli hoc len dva týždne všade okolo tie ovce, tak prídem len kvôli tomu zas.

Pavel Forgáč

ujco s palicou - slaboduchých jedincov je na Slovensku dosť. Takže sa tomu ani nečudujem, že niekoho napadne robiť ohňostroj na horskej chate.

Marcel.c

Silvestrovská klientela na horských chatách je totožná s tou, ktorá pred časom na Silvestra zapĺňala nočné podniky v mestách a pre ktorú je oslava Silvestra bez ohňostroja, rachotu a poriadneho ožratia sa celkom nemysliteľná.
Na horské chaty sa presťahovali preto, lebo je to v súčasnosti módne.
Bolo by naozaj naivné očakávať od takýchto ľudí, u ktorých absentuje akýkoľvek vzťah k prírode a, naopak, prevyšuje sebeckosť a ignorantstvo, že by zmenili svoje správanie práve v horách.

Peter61

@ marcel.c : dokážu to odpaľovať aj na chatách, kam treba vyšľapať kilometer. A to už nehovorím o chatách ľahko dostupných HDZ.....

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma