Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Výstup na Kôprovský štít

Diskusná téma K článku: Výstup na Kôprovský štít

Aby som si trochu napravil renomé v súvislosti s tatranskými príspevkami a nepísal len o fádnych dolinách či o málo známych štítoch, ktoré takmer nikoho nezaujímajú, rozhodol som sa spestriť tvorbu niečím relevantnejším pre širšiu turistickú verejnosť. A voil?, svetlo sveta uzrel článok z nášho premiérového manželského výstupu na Kôprovský štít (2366 m).

Nodal , 3 reakcie

Kvalitne spracovaný dokument o výstupe. Oceňujem popisky k fotografiám a vo fotografiách názvy štítov, dolín. Určite ma to motivovalo. V roku 2022 mám zdolanú Téryho chatu, Solisko, Ostrvu, Rysy.

TooM

Tak pokud se nepřizná nebo nevystavi svoje selfie... Správná odpověď je : Ano tyto fotky jsem publikoval, ale poskytnula
mi je osoba blízká proti které nebudu vypovídat.

Martin knor

Paradne obrazky ako vzdy. Myslim, ze po Prednom Solisku bol aj pre mna Koprovsky stit prvym Tatranskym stitom, na ktorom som bol. A druhym bol Krivan v ten isty den :-).

Matobee

Tradičné doslova foto-hody. Krásne zábery a erudovaný popis, čo všetko odkiaľ vidieť.

Zaujímavé je tiež info o manželke, že má toho veľa v Tatrách pochodené, ale mimo vrcholov. Drvivá väčšina to má asi naopak. :-)

Kôprovský štít chcem niekedy tiež navštíviť, lebo som bol zatiaľ len v sedle. Ale aj to, ako píšeš, stojí zato.

Peter61

pekné počko.
čo sa týka predčasnej radosti z predvrcholov, dá sa to riešiť výškomerom. Taký Slavkovský št. tuším tiež dobre klame telom a Festigrat na walliský Dom ke totálna hviezda.
A keď nie je dobrá viditeľnosť, tak výškomer sa hodí na pomaly každý štít. Naopak, pri aklimatizačke na Alphubeli sme usúdili podľa stôp a výškomera, že sme na vrchole. O nejaký rok/dva sme zistili, že sme vtedy boli iba na dolnom konci vrcholovéhom futbalového ihriska :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum