Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Táborisko Tenkeš pod Tiličom

Ade.e

Rozmyslam, ake taborisko a pod akym Tilicom v Cerovke a potom som si spomenul, ze o co sa jedna. A veru, paradny je odial vyhlad a rovnako som si spomenul na to taborisko nad dedinou a kostru, vlstne som aj spomenul v clanku.

A ako spomenul Mato, je velka skoda, ze v Cerovej nieje ziadna utulna, vlastne nic schopne. Skoda, ze Hikemates naplanovali postavit na Ceste MS, ci na Kloptani..

Taka otazka. Co myslite, ktore miesto by bolo takym strategickym na postavenie utulne?

Matobee

Tomáš hneď sa mi to zdalo povedomé. Dobre sme tu "vyfúkli" po pive a pizzi v Hajnáčke. Dobrý to bol večer, pre niekoho sranda, pre niekoho nie ... ale nezabudnem na túto noc a ráno. Hehe :-)

Miesto pekné, aj vyhľady, ale cez tú búrku by sme tu asi veľa vody nenamútili. Príliš nekryté miesto. Akurát tak na oddych, alebo do stanu.

Daulagiri

Marí sa mi že som tu niečo takéto zahliadol keď som šiel okolo na túre, ale keby si nenapísal článok Tomáš, tak by som na to úplne zabudol. Ja som spal pod stromom obďaleč.
Je škoda že v Cerovej vr. nieje žiadna strecha na nocľah.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov