Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kadúbek

Diskusná téma K článku: Kadúbek

Keď pôjdete bočným hrebeňom Javorníkov, na pomedzí Marikovskej a Papradnianskej doliny, tak pod vrchom Bukovina narazíte na staro-nový prístrešok Kadúbek. A ak budete smädní, môžete sa napiť z vynovenej studničky.

MadMaxIV

Veľmi pekne napísané a ten altánok vyzerá naozaj super. Aj tá vynovená a vydláždená studnička.
Skvelá práca, borci.
Nech dlho vydrží ;)

Daulagiri

To miestečko na spanie je super nápad, fakt ma to zaujalo, paráda!

Ade.e

Musim pochvalit stavitelov, lebo da sa tam aj prespat.
Neviem ako je to tam so selmami a ci sa fakt treba bat nejakeho nocneho vpadu, ale asi je noclaznik istejsi, alebo aspon ja, ked mam 4 steny a strechu. Resp. sterchu, 3 steny a nejake zabrany...
kazdopadne chvala stavitelom.

Boro

A ešte by som chcel dodať, že výraz Kadubek som videl na železničných staniciach, čo skôr na obslužných budovách železnice, niekde okolo Malaciek. Ale páči sa mi tak či tak.

Miloss350

Ahoj Boro, ďakujem za pochvalu, chlapi si ju určite zaslúžia. A o rošte sa už rozprávalo, možno už je aj osadený :-)

Boro

U mňa je to zatiaľ ten najkrajší prístrešok v poslednom čase postavený.Štýlový, s núdzovým spaním, studničkou. Jednoducho paráda. Len ohnisko by som trochu upravil. Videl som riešenia ktoré sú praktické a to tak, že ohnisko nahradila nízka skruža a na vyrenie, grilovanie a pod. bol u nej urobený rošt z roxoru. Oheň sa nemohol rozšíriť a varenie na ohni bolo komfort. Ale inak- superšpica. Chlapi - ste borci.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov