Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Ondrej Sokol: Mám rád Nórsko, lebo je tam málo ľudí

Peter61
Super perly .... kto nedriftoval s busom, nevie čo je zábava... v kufri máš krabicu s náradím, vyberieš kľúč na kolesá a zraneného losa zabiješ ranou medzi parohy. -)))
Peter61

Rádio Devín 21:30 - 22:24:
Ondrej Sokol: Ako som vozil Nórov; pre rozhlas upravila Simona Rezníčeková

Martin knor

Podcasty nepocuvam, ale tento som musel. Jeho blogy su perfektne. Poznamky.

  • Skoda ze si sa ho nespytala, preco sa v Norsku nechce usadit.

  • My sme v Norsku chodili iba mimo znacenych chodnikov. Daju sa kupit velmi presne mapy aj oblasti, kde neziju snad ani lisky.

  • Ta buzeracia kvoli spotrebe nestve iba vodicov, ale aj cestujucich. Je zname, ze sa autobusy arivy vlecu 50-kou medzi dedinami. Od nas to stalo do Brtislavy so Slovak Lines 3 eura a so Sad DS 2.50. Takmer nik vsak nechodil so SAD DS, lebo im to trvalo o 10 minut dlhsie. Teraz ariva chodi cez vsetky dediny a vlece sa tak, ze aj ked nahodou ich spoje budu premavat, do Bratislavy budu vozit vzduch. Zupa spravila strasnu hlupost, ze nastavila podmienky tendra tak ako ich nastavila. Budu platit vela penazi za sluzbu, ktoru ludia nebudu vyuzivat. Tuto zmluvu treba vypovedat co najskor.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma