Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Muránskej po Ďumbier

Diskusná téma K fotke: Z Muránskej po Ďumbier

Pri výstupe zo sedla Sitárovo na planinu ma prekvapil malý priesek v lese, ktorý mi nečakane poskytol výhľady. Oblačné nebo sa trhalo a ja som vďaka tomu v diaľke rozoznal napr. Rovnú hoľu vpravo a Ďumbier vľavo jemne pocukrované snehom. V popredí dominuje zalesnený masív Nehova.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Super, že si záber pridal. Páči sa mi.
Súhlasím, Sitárova aj mne pripadá rovnako. Prvého januára tohto roku som sem došiel z doliny Za Nehovým, kde som míňal viacero stôp medveďa a vlka. Prekvapilo ma aj vyše polmetra snehu. Skutočne tajomné sedielko.

Daulagiri

Som rád že som vyvolal také spomienky. Pamätám si že sme boli v tento deň v susedných pohoriach :-)
Túto prístupovú cestu na planinu mám rád, celé okolie Sitárova je také tajomné, odľahlé. Výhľad ma prekvapil, lebo tu kedysi bol iba les.
Vtedy som fotky nepridal, tak teraz to naprávam.

Matobee

Maťo aj mňa tento priesek potešil pred takmer dvoma rokmi v januári, keď som tadiaľto išiel. V zalesnatej MP výhľad vždy poteší. Toto miesta sa mi spája aj s trochu nepríjemným osobným "kotrmelcom", ktoré život prináša.
Spomínam si, že si tu bol pred rokom a na diaľku sme sa "videli". Ty odtiaľto a ja z pocukrovanej Veľkej Vápenice oproti. Dík aj za pripomenutie Nehova, to zas spred roka. Úžasné miesto a tradične chválim skvelý záber.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok