Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skalisko z Úhornianskeho sedla

Diskusná téma K článku: Skalisko z Úhornianskeho sedla

Skalisko je druhým najvyšším vrchom Volovských vrchov a jedným z najlepších výhľadových bodov celého pohoria. Vďačí za to niekoľkometrovému skalnému bralu na vrchole, týčiacemu sa nad okolitý smrekový porast. Skalisko je súčasťou mohutného, komplikovaného masívu Volovca, ktorý má štyri vrcholy.

Martin knor

Super obrazky. Najviac sa mi paci ta namraza na stromoch. Na Skalisku som bol iba raz, velmi davno, ale taketo vyhlady si nepamatam.

Daulagiri

Boli sme na Skalisku minulý rok v septembri, ale mali sme tragické podmienky - zamračené, veterno, chladno, úplne naprd. Ale vrchol a okolie bolo krásne. Mám dôvod vrátiť sa.
Tieto podmienky čo ste vychytali sú iná káva, s tou námrazou rozprávkové. A tie detaily tatranské sú skvelé. Hekerová a okolie ma tiež dlho lákajú, vyzerá to tam pekne.

TomXX

Dík nostromo, už mi to dáva logiku ;)

Matobee

Krásne podmienky a úžasné fotky. Pokochal som sa ako vždy. Ďakujem. :-)

Pafi

Peťo paráda, vždy sa těším z výhľadového článku od Teba. A opakujem sa, že je skvelý, fotky aj obsahovo, aj kvalitou. Veľká vďaka!

Monghi

skvelý článok, úžasné zábery! ďakujem :)

Duhan

Západné Tatry - ja by som povedal, že to je Ježová Nižná Bystrá.

TomXX

Fotky obsahovo skvelé, ale zmena veľkosti úplne zabila kvalitu :( A ešte na detaile Západných Tatier kóta Nižná Bystrá je na vrchole Bystrej - aj keď PeakFinder tvdí že je to Nižná.

Lubo

Chvalim skvele fotky a tiez popisky vzdialenych vrcholov. Super podmienky si vymakol.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma