Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hľadanie Kriváňa

Martin knor

Ked som sa pozrel na Vasu trasu, tak ma napadlo, ze som z nej zrejme nesiel ani kusok. Ale mylil som sa. Ked som bol pozriet skalne okno nad Ciernou vodou, ktore ste tam pred casom nasli, tak som siel cez skaly pri kote 766. Zvysok samozrejme nepoznam.

Jana T.

Danka, ja si to tiež tak triedim. :):):)
Pekné inšpirácie. Vďaka.

Tomka

Chlapci ďakujem.:)
Heňo keď pôjdeš do okolia Zvolena kľudne sa ozvi. Možno dačím poradím a možno sa aj stretneme.
Martin, ja som od Ladna veľa nečakala, ale veľmi milo ma prekvapilo.
Je to jedno z miest, ktoré si chystám na čas keď už nebudem veľmi vládať. Tam sa nejako doteperím, sadnem si na kopček a budem sa len dívať a dýchať.:):):)

FunTTomas

hľadaný pamätník som tiež objavil náhodne pri túlaní sa okolo Ladna. Je to krásny kút Kremnických vrchov a bez turistov.

Matobee

Danka nádherné končiny v tom zimnom šate. Chválim pekný článok.
V prvom momente si aj mňa s tým Kriváňom pomotala. Myslel som, že myslíš vŕšok trochu pripomínajúci tvar Kriváňa na titulnej fotografii. Až keď som sa začítal, tak som pochopil.
Ja som tieto sympatické končiny s možno nie veľkolepými, ale zato krásnymi výhľadmi navštívil v májovej zeleni minulého roku. Ladno a okolie so strmými vŕškami ma príjemne prekvapilo.

Ade.e

Tato oblast, od Ziaru po Kovacovu, ma uz dlhodobo laka. I ked som presiel od Certovej skaly cez Trnie po Turovsky vodopad, bola to len taka kvazi pridavna tura.
A trochu aj lutujem, ze som o tom nenapisal. Velmi sa mi tam pacilo.

A preto by som sa v tej oblasti chcel viac popotulovat. A ako vidim z clanku, je tam vela skrytych zaujimavosti. A ani o tom Krivanovi som veru nevedel.
Myslel som si, ze clanok bude o nejakom vysokohorskom Krivani. :)
Vdaka za inspiraciu.

Btw, podobny letecky pomnik, ktory sme neuspesne hladali, je aj v Slanskych vrchov, nedaleko Javornickej polany. Ale len raz sme sa na to podujali, takze stale je pre nas neznamy a zrejme aj ostane.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma