Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Miestna zaujímavosť

Matobee

Presne takto som sa cítil aj ja. Kukal som s otvorenými ústami a skúšal teplotu vody z prameňa. Lákalo ma sa tam aj viac namočiť.
Sklené Teplice som už míňal pred rokom, ale len časť Záluhy, tak som o tomto nevedel.
Čudoval som sa, že nie je žiadna fotka v Galérii tak som jednu pridal. Nie je nič moc, ale okolo sú dosť nesympatické stavby (mosty, múry) tak veľmi inak sa ani nedalo.
Každopádne ma to tu veľmi zaujalo a určite sa ešte niekedy zastavím.
Ďakujem za opravu súradníc. Je to presne v mieste kde sa vlieva Vydričný potok do Teplej.

Daulagiri

Maťo napriek tomu že bývam o 2 dediny vedľa tiež som o tejto termálnej vode tvoriacej travertín dlho nevedel. Možno 2-3 roky dozadu sme šli okolo s kamarátom a bol som prekvapený čo to tam je, cvakol som si to len na mobil.
Akurát myslím že súradnice sú tu: mapy.dennikn.sk/?x=18.8651…

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky