Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Hulín (Biela skala) a Chlm

Diskusná téma K článku: Zimný výstup na Hulín (Biela skala) a Chlm

V poslednej dobe bolo na strednom Pohroní vyznačených niekoľko nových turistických chodníkov. Po značkách sa spojila Žarnovica s Novou Baňou. Pribudla trasa k rozhľadni na vrchu Háj a k bralám Havrania a Červená skala. Z Hronského Beňadiku sa dá po novej značke dostať na hradisko Beňadická skala a k Morovej kaplnke Božej krvi. Ďalej vznikla pomerne hustá sieť miestnych chodníkov medzi Žiarom nad Hronom, Kremnicou a Hronskou Breznicou. Ako posledná bola do máp zakreslená žltá značka z obce Brehy cez Hulín (Biela skala) na vrchol Chlmu.

Martin knor

Siel som po zltej na Chlm v maji 2019 a vtedy trasa v podstate koncila na Huline. Dalej boli sem-tam nejake znacky, ale nic vyslapane. No z Chlmu som siel opacnym smerom. Pacilo sa mi tam.

Daulagiri

Pekná prechádzka.
Cez Chlm som prechádzal na jar 2019 a tiež sa mi páčil ten les pod ním. Na Hulíne sme boli teraz na jeseň s kamarátom a potúlali sme sa aj trochu po okolí, boli sme pri jednej štôlni a na tom skalnom brale východne. Bolo tam nádherne, stromy sfarbené a vychytali sme super večerné svetlo. Sú to zaujímavé končiny.

Tono

Ej skoda ze som o tej pani nevedel, ale tento rok tam chcem prist este raz a pozriet si aj to Hranciarske muzeum.

Tomka

Pekne si mi pripomenul túto krásnu časť Štiavnických vrchov.
Tú skalu Strážca Chlmu si dobre pamätám - zrazu sa pred nami vynorila z hmly.
V dome oproti Fabkovie domu býva pani, ktorá má od neho kľúč a ochotne nám ho otvorila aj dačo o ňom porozprávala.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma