Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimná bežkovačka okolím Zuberca s deťmi

Janabilesova

Ahoj Mato, ano, podmienky na bezkovacku boli super, mali sme poriadne stastie. Top bezkovacka, z tych, ktore som zazila, bola v Kremnickych vrchoch :-). Veru, snehu napadalo dost, vo vyssich polohach sa isto udrzi aj napriek kratkodobemu terajsiemu otepleniu. Tak super, ze si bol na Kalinovom, rozhladna bola snad otvorena a ze si mohol obzriet.

Matobee

Janka doslova bežkovačka snov s takými výhľadmi. Z niektorých fotiek dýcha poriadne mrazivá atmosféra. Počasie a podmienky ste trafili na výbornú. Aj to, že V Zuberci cez sviatky, respektíve tesne po nich bol kľud. Proste fantázia a tradične skvelé zábery.

S tým snehom boli v prvej polovici zimy Kysuce biedne. Bol som „ u vás“ asi 3 krát a jedine vyššie na Veľkej Rači, nad 1000 metrov ho bolo. Ale čo sa týka iných končín Slovenska, napr. u nás okolie Banskej Bystrice, Kremnické vrchy, Vtáčnik bol december snehovo povedal by som až nadštandardný. Za posledných 10 rokov určite. Od nového roku sa to už do 1000 metrov zas stopilo.

Ako „zimofil a snehofil“ sa teším, že za posledné týždne sa ti tvoje záverečné prianie splnilo. Máte ho veru požehnane. Ako som si vyskúšal pred týždňom, keď som ledva došiel na Kalinový vrch z Krásna. A to som bol na snežniciach. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov