Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Kráľova hoľa cez Kráľovu skalu

Diskusná téma K článku: Kráľova hoľa cez Kráľovu skalu

S novým rokom začali nové turistické ciele. Volal mi priateľ: "Počúvaj ma, v stredu má byť pekne a láka má Kráľová hoľa v zimných podmienkach. Čo Ty na to, nepridáš sa? Aj počasie má byť ideálne, slnečné, bez vetra akurát má byť mráz. Nevyberieme sa hore?"

Daulagiri

Krásny výstup, vychytali ste skvelé podmienky, bezvetrie v zime na vrchole je skoro nemožné. Tiež sa mi to raz podarilo zažiť na Kráľovke.
Inak podľa údajov vo faktoch som zistil že presne v ten deň som bol kúsok vedľa, z Telgártu som šiel cez Trsteníček na Ondrejisko. K večeru sa nasunuli mraky a bol úžasný západ slnka. Inak to bol ozaj mrazivý deň.
Link na foto s toho večera: hiking.dennikn.sk/…/zlato_str…

Svatopluk Štěpánek

Všetkým sa ospravedlňujem za mäkčene nad "e". Mne sa na mobile "opravujú" chyby ( z pohľadu češtiny ) a vznikajú z toho potom takéto hrubé chyby.

Svatopluk Štěpánek

Gustoh, mně sa zdá, že to bude dosť strmé stúpanie, nič iné v tom nie je. Súhlasím s Martinom Knorom ohľadom červenej pod drôtmi.

Martin knor

Fiha, hore malokedy byva bezvetrie. Pocasie Vam vyslo. Inak, zo vsetkych znacenych chodnikov sa mi cerveno znacena trasa veduca popod draty pacila najmenej.

Matobee

Marián článoček z tohto mne blízkeho kraja ma vždy poteší. Vychytali ste skvelé podmienky a hore, ale nie len tam, vás čakala odmena. Veľmi pekné fotky.
Voglovým chodníkom a popod viadukty som sa pred rokmi veru nachodil dosť na huby a prechádzky. Vtedy tam vládol totálny kľud a nik pri nich nezastal celé hodiny.

Kráľovku som si po vyše dvoch rokoch pripomenul v novembri 2021. Tiež sa nám pošťastilo krásne počasie. Na terase chaty sme sedeli vyše hodiny a vôbec nebola zima.

Svatopluk Štěpánek

Pekné fotky skál pri Kráľovej skale. Pre mňa dobrá inšpirácia: zo zelenej trasy z Telgártu do L. Tepličky mne zbýva úsek Štráfy - L. Teplička ( a mám z neho troška obavy ). Ste dobrí, že ste to na Kráľovu h. zmákli aj ve sněhu a ľadu.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Sosal k článku: Chata Volovec Nevíte prosím, zda je chata funkční. Uvedené číslo nikdo nezvedá, jen přijde automatická SMS, že zavolá později. Ale už nikdo nezavolá ani nereaguje na SMS. Ch …

+ 60 ďalších príspevkov