Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh na Visiace skaly z Nitrianskej Blatnice

Tramtária

Vek kostola je pomerne exaktná vec, nechce sa mi veriť, že by sa inde postupovalo inak ako u nás. Možno v nejakej brožúrke pre turistov je to možné, ale inak asi nie.

Mimochodom aj v článku je chyba, to čo je vidieť je v barokovom slohu, nie renesančnom.

Martin knor

Tu peknu lucku som minul cestou na Visacie skaly :-(. Ale rotunda sa mi nepacila. Nema ziadnu atmosferu, posobi ako novostavba.

Pozriet sa na nejake zotlete brvno v zakladoch a jeho vek vyhlasit za dobu vzniku kostola povazujem za scestne. V Slovinsku a v Rakusku som sa stretol s tym, ze vek kostola sa urcuje na cas poslednej vacsej prestavby. Z toho pohladu je pre mna najstarsim kostolom u nas kostol v Jedlovych Kostolanoch.

Daulagiri

Kedysi sme tu boli na prechádzke, páčila sa mi tá Rotunda a Krahulčie vrchy. Z Visiacich skál sme nemali ktovieaký výhľad kvôli oparu.
Hojdačky sú neodolateľné, minulý rok som prechádzal cez Žibricu v Tribeči a tiež tam bola pri chodníku, nedokázal som len tak prejsť okolo haha :-)

Tomas Vohlarik

tak tak - mohla si zbehnúť k jaskyniam a vrátiť sa popod Krahulčie, je tam popod ne chodník. z neho sú ešte krajšie vidieť. pod tým kopcom z ktorého si nemala výhľady je Mačacia jaskyňa. zvrchu je to taký komín do podzemia, minulý rok tam niekto vliezol a nevedel von, museli ho vyťahovať hasiči..

TomXX

Aaaa na Krahulčích skalách sú aj lezecké cesty a jaskyne.

TomXX

Pekné miesta ktoré mám pochodené. Ale zabudla si vyfotiť hlavne tie samotné visiace skaly - dá sa to iba keď sú stromy bez listov :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum