Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zimné Vlačuhovo na backcountry lyžiach

Martin knor

Rok (ci dva) prv som to siel na snezniciach. Ale hore hrebenom, nato cez spominanu Kamenistu a na zvaznicu som sa napojil nizsie. Tak sa mi to zdalo zaujimavejsie. Povedal by som, ze pasy su na zvaznici zbytocne, ale ked pises, tak sa zrejme daju pouzit.

Sona

Dakujem pekne za komentare aj za dalsie tipy. Aj ja sem isto pridem aj v inom rocnom obdobi.

Tomka

Pekne Soňa. Vlačuhovo je naozaj krásne. V zime ho rada prenechám vám lyžiarom, ale dúfam, že sa tam ešte dostanem v hubárskej sezóne.

Matobee

Soňa parádička. Som bol veľmi prekvapený, keď som videl, že si sa sem takto sama zatúlala.

Cez Vlačuhovo som sa veru nachodil kadetade. Ako píše Tomáš zvery je tam veru dosť. A často vidieť aj stopy šeliem. Kamarát na druhej strane "Vlačuhova", na Kamenistej videl dva vĺčky.

Ak sa tam niekedy ešte vyberieš odporučím ti prejsť cez spomínanú Kamenistú (mapa KST) po zvážnici smer juh a po zatáčke prídeš na moje obľúbené, malé sedielko, po podkonicky nazvané Prehnutá.
Milujem to miesto, rád tadiaľ schádzam aj do divokej Špongy. Ide odtiaľ aj "tajný", málo zreteľný chodníček k Útulni pod Kečkou.
Prípadne sa dá potiahnúť aj na blízke Skorušiny a dole Bukovým rígľom by si prišla k miestu kde si opúšťala stopu, ku krmelcu.

Krásna úvodná foto solitéra. Vlačuhovské sú legendárne. :-)

FunTTomas

Vlačuhovo je parádne na bežkách a je tam garancia, že tam človek nestretne živej duše. Skôr tak zver, čo sa našej partii podarilo tiež.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov