Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Na zimnej oravskej lúke

Diskusná téma K fotke: Na zimnej oravskej lúke

Po príchode na krásnu horskú polianku Halu Cudzichowu sa mi otvoril pohľad na rozložitý biely masív Pilska. Pod sebou som už videl kolibku, ktorá ma mala prichýliť na noc. Okolie bolo zasypané viac ako metrovou vrstvou snehu, oblaky sa k večeru pretrhávali. Lenže romantiku miesta za okamih zničilo 5 poľských jazdcov na skútroch, ktorý sa pol hodinu vozili hore-dole a ja som len vdychoval vôňu benzínu, počúval rachot motorov a smutne sledoval ako mi nepoškvrnený prašan mizne pred očami.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Na túto lúku som sa tešil a hlavne ráno som chcel fotiť panenský prašan, ale celková atmosféra miesta bola skazená...
Snehu bolo viac než som čakal, napr. okolo koliby aj 1,6 m.

Matobee

Krásna je táto horská polianka. Ja som tu bol koncom novembra a v zime to vyzerá dva krát lákavejšie. Dík za pokochanie sa.
Škoda nepríjemného zážitku so skútrami. Ja som ten prístrešok vtedy ledva našiel v noci a hmle.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok