Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Renovácia útulne – senníka pod Krstou horou

Diskusná téma K článku: Renovácia útulne – senníka pod Krstou horou

Keď sme v rámci nášho OZ Sloboda pohybu predvlani dokončili opravu salaša Obrubovanec na Rudnej magistrále, hľadali sme ďalší podobný objekt. Ideálne tradičný zrub, ktorý by si zaslúžil poctivú renováciu podľa dreveničiarskych zásad, ale zároveň aby bol na červenej značke, teda na významnejšej turistickej trase.

PaliT

ade.e ten senník opravuje iná, spriatelená partia a budem o ich plánoch vedieť zhruba o 2 týždne. Ak nám dajú termíny, a budú chcieť pomoc, tak to určite zaradíme do plánov.

Je to na lúke nad Kyslinkami, zaujímavé ako útočisko pre turistov, čo schádzajú do krátera zo sedla Jasenová.

Ade.e

Pali, sennik na Majerovej sa nebude/ nebude OZ opravovat?

Svatopluk Štěpánek

Pavol, prosím Ťa dejte vedieť čo máte v plánoch na túto sezónu.
Rád pomôžem, robíte neskutečně dobrú robotu.

PaliT

Bolo to super, perfektný zážitok napriek horúčave, ktorú ja teda vôbec nemusím.

Stále ma fascinuje, že veľa ľudí nezaváha a príde pracovať na takéto akcie, bez nároku na odmenu; ale predsa len tam je veľká odmena – dobrý pocit a výborný zážitok v skvelej partii.

Teším sa na novú sezónu, už plánujeme ďalšie podobné podujatia.

Matobee

Pali ďakujem za pripomnutie tejto skvelej akcie plnej samých plusov. Od prioritnej rekonštrukcie senníkov, cez skvelú partiu, úžasnú večernú atmosféru, srandu a príjemné pohostenie od domácich. Škoda, že som nestihol dojaté pohľady Černovčanov. Teším sa keď niekedy pôjdem okolo a tiež na ďalšiu akciu.

Daulagiri

Nádhera, tieto drevené stavby v našich horách milujem.
Prechádzal som tadiaľto tuším v roku 2009, aj som prespal v tomto senníku, ale už si s toho veľa nepamätám. Musím sa sem zas vrátiť.
Skvelá robota, fakt paráda!

Pekm

Ahoj, skvely prispevok a skvela robota. Bohuzial sa mi asi v najblizsom obdobi nepodari prist pomoct ale financne rad kedykolvek prispejem takze ak budete mat znovu zbierku dajte vediet. Bohuzial 2% vam nemozem darovat lebo ich davam krstnej dcere s detskou mozgovou obrnou.

Inak v minulosti tu v jednom fore som sa vyjadril, ze by bolo zaujimave viest mozno aj verejnu diskusiu na temu utulne ale potom prisla korona....Mam zopar napadov a neviem na koho sa obratit.

Dik.

TomXX

Super prácička, niekedy si to pôjdem obzrieť :) Na Kľakovú sa vopred hlásim, MP je moja srdcovka.

PatrikSlanina

Paráda. Klobúk dolu. Keď sa bude chystať ďalšia podobná akcia, veľmi rád sa zúčastním. Síce nie som žiadny preslávený kutil, ale napríklad búrať, nosiť či kosiť by som hádam zvládol:D Len dajte vedieť.:)

Boro

Obidva palce hore. Paráda chlapci, veľmi veľká paráda.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma