Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vyhliadka Strážce a Dívčí hrad

Diskusná téma K článku: Vyhliadka Strážce a Dívčí hrad

Počas predĺženého víkendu s bicyklami na južnej Morave sme si jeden pekný teplý večer naplánovali aj pohyb bez bicyklov, keďže sme už mali zadky otlačené od sedadiel. Ako cieľ našej večernej prechádzky po vykúpaní sa v nádrži Nové Mlýny sme si vybrali dominantný hrebeň nad obcou Pavlov so zrúcaninou Dívčího hradu.

Daulagiri

Keď som šiel pár krát vlakom okolo, vždy som tieto kopčeky obzeral. Krajina vyzerá príjemne, romanticky a zo západom slnka úplná tutovka.
A tie lietajúce roháče, to musela byť paráda, to som ešte nezažil.

Martin knor

Ako student som sa presiel z Mikulova cez kopceky az na stanicu Popice. Pritom najzaujimavejsi je dovod. Dnes si to mladi asi ani predstavit nevedia, ale chcel som mat na bicykli ine pomery na zadnom stvorkolecku. A najblizsie pri Bratislave to robili v Breclavi. Tak som rano sadol na vlak a zaniesol som stare stvorkolecko do dielne. Nato som skocil na 2 piva Podluzan a autobusom som sa odviezol do Mikulova. Presiel som sa cez kopceky a o mesiac som si prisiel po prestavene stvorkolecko, takze som mohol na bycikli slapat aj do strmsieho kopca.

Matobee

Stanislav veľmi fajn čítanie. Nádherné zábery. Z niektorých mi prezentovaná krajina pôsobí až stredomorsky. Lákavé na návštevu.

Svatopluk Štěpánek

Aj krátka vycházka može byť pekný zážitok.
Juhovýchodná Morava je idyla, Pavlovské vrchy sú rozlohou malé, ale plné pamiatok.
A to nehovorím o blízko ležiacom Lednicko-valtickom areáli.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov