Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Okruh z Ovčieho na Koľvek

Diskusná téma K článku: Okruh z Ovčieho na Koľvek

Minulý rok sa nám to s pandémiou opäť trocha vyšmyklo z rúk a nastal čas lockdownov a zákazy cestovania mimo okres. Niežeby nás to tešilo, ale povedali sme si, že stále sa ponáhľame kamsi ďaleko aj stovky kilometrov a pritom v našom prešovskom okrese a jeho okolí je ešte toľko neprebádaných miest. Jedným z nich je skalné mestečko Koľvek, ktoré je v úzadí známejšej Roháčky.

Sona

Wow, to je paradna lokalita. Vdaka za tip.

Peter61

Išli sme ten hrebeň z Richnavy do Ružína, toto je dobrá light varianta.

Daulagiri

Už som na tomto webe kedysi o tomto hrebienku s čudným názvom čítal, vyzerá to zaujímavo. A navyše hneď vedľa je najvyšší vrch pohoria. Možno sa sem raz zatúlam tiež.

Martin knor

Pekne miesto. Mam ho v merku uz dlhsie, lenze mna pocas lockdownu nezabasli v okrese Presov :-(.

J.Legil

@ Peter61 niečo nesedí v tvojich odkazoch ... medzi prvým a druhým je vzdialenosť cca 210 km. Miklušovce - Koľvek = 213 km. Miklušovské bralá sú až niekde pri CZ hranici.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma