Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Beckovské Skalice

Diskusná téma K článku: Náučný chodník Beckovské Skalice

Náučný chodník Beckovské Skalice sa nachádza hneď v susedstve Beckovského hradného brala. Vyvedie vás na podobné, i keď skromnejšie bralo, odkiaľ sú krásne výhľady smerom na Beckov. Ďalšia časť chodníka ukazuje pestrú mozaiku človekom pozmenenej i zachovanej krajiny. Uvidíte sprašovú stenu, ktorá sa vytvorila v dobe ľadovej, aj lúky či sad typické pre región.

Sona

Hej hej, mala som v plane aj na jar, len je akosi malo casu. No mne sa to pacilo aj takto, ked je krajina bez listov, je taka prehladnejsia.

Martin knor

No teda, vybrat sa na Beckovske Skalice vo februari...

Predvlani som tam bol vela krat. Ovce som tam nevidel ani raz, zato na uhore kvitlo vela zaujimavych rastlin. Vlani ho nepoorali asi kvoli korone. Tento rok je uhor opat zorany, no rastie na nom malo druhov rastlin. Je to tam fadne. Netusim preco. Hlavacik plamenny som tam predvlani videl, ale kukol nie.
Znacenie v podstate chyba, ludia tam chodievaju iba ked kvitnu vstavace vojenske a neotiney trojzube a idu maximalne po vyhliadku. Na uhor ci k oskorusovemu sadu nejde skoro nik.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma