Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma Moja cesta SNP 2022 - Prosba o pomoc.

Diskusná téma Moja cesta SNP 2022 - Prosba o pomoc.

Caute. O mesiac by som mal s partackou vyrazit na Cestu SNP. (Stale to u mna nieje iste a zvazim aj podla tunajsej reakcie.) Dlho som to odkladal ale teraz vyzera spravny cas, kedze dlho som vhodne volno nemal a zaroven mal a stale mam respekt pred samotnou trasou. No najvacsi problem bol a stale tkvie ohladom mojej istej zdravotnej diety, ktora mi znemoznuje doplnanie zasob v beznych potravinach pocas prechodu. Preto by som potreboval VASU POMOC. Ci od kolegov-autorov, ci diskuterov, ktori byvaju poblizku trasy Cesty SNP. Tyka sa to logistickej podpory s doplnanim zasob, ktore sa daju kupit len v mestach v specializovanych predajnach, resp. vacsich obchodoch. Ak by sa nasli ochotni ludia, prosim o kontaktovanie na tomto mejly: adelanter@gmail.com Dakujem

Samkoh

poste restante mám odskúšané v TN a Telgárte, oboje úspešne. Len problém je, ak cez tie dediny ideš cez víkend, kvôli tomu som pri svojom slimáčom tempe musel schádzať vo štvrtok podvečer z Priehyby do Heľpy, lebo keby som aj došiel v ten deň na Andrejcovú, nebol som si istý, či stihnem na druhý deň do 14-tej prísť do Telgártu(podľa sobotňajšieho tempa by som nestihol). Ako poctivec som sa však v piatok po vyzdvihnutí balíčka vrátil vlakom naspäť do Heľpy a hor sa cez Priehybu a Vápenicu na Andrejcovú.

Pekm

Ahoj, mozno sa blbo pytam ale neda sa dohodnut s kamaratmi resp. rodinou ktori by ti boli ochotny niekam autom dopravit potraviny? Napr. do Kosic mozes poslat postou ako tu spominaju chalani ale napr. do Telgartu ti to uz vedia poslat do penzionu (ak by si v nom spal) a nemusis spoliehat na postu alebo pridu autom do Telgartu a rovno ti to odovzdaju. Tak isto niekde na Sturec atd. kde podla mna na celej trase najdes taketo miesta kde by ti to mohli pripravit. Neviem ako casto to potrebujes ale verim, ze sa to da dohodnut. Pripadne ale to je uz iny level si vies pripravit balicky a tyzden pred tym ako pojdes ich porozkladat autom po celej ceste tam kde potrebujes a tak aby ti ich nikto nenasiel napr. pod most, zakopat na luke ale zapamatat si miesto :-) (takto to chcel urobit nas jeden kamos ked isiel).

Peter61

Pavel, službu "Balík na poštu" som pred x rokmi okukával kvôli cSNP ( potraviny, plyn) pre kohosi. Pozdávalo sa mi. Situácia s touto službou je taká, že to treba preveriť, či ešte v tej/ktorej dedine na malej pošte funguje.
Na Hágoch sa mi stalo, že som prišiel na poštu po list poste restante a bola maródka, alebo zavreté kvôli školeniu.
AJ Balíkobox ( 3 dni) by dakedy mohol pomôcť, veď
posta.sk/balikobox/ dakto ten balík z Brezna vynesie na hrebeň

s.29 - 18-dní
Zásielky (okrem poštových poukazov), ktorých uloženie na pošte alebo u zmluvného výdajcu
oznámila SP adresátovi, zásielky adresované Poste restante, zásielky adresované „Na poštu“
a zásielky adresované do miest bez doručovacej služby, ak si adresát nezvolil náhradný
spôsob dodávania, si môže adresát alebo oprávnený prijímateľ prevziať na pošte počas
plynutia odbernej lehoty, ktorá je 18 kalendárnych dní
posta.sk/…/postove-podmienky-…

Pavel Forgáč

SNPčka nie je nič strašné aj keď tých 760 km znie zo začiatku hrozivo. No pokiaľ si naučený chodiť na túry, čo si tak by si nemal mať problém. Pokiaľ ti nebude mesiac vkuse pršať :D.

Rád by som ti pomohol, ale o mesiac už asi nebudem k dispozícii, takže sa mi nebude dať. Ale čo viem, tak niektorí to riešia tak, že si pred cestou pripravia balíčky s potravinami a pošlú si ich na poštu na trase. Tam ti balík držia 21 dní. Takže si takto môžeš urobiť zásoby, balík si potom už len vyzdvihneš. Ja s tým skúsenosti nemám, ale tuším aj Chodec to tak robil na zimnej SNPčke. Tak on ti bude určite vedieť poradiť v tomto.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma