Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Za jaskyňami a skalami pod Vápennou

Diskusná téma K článku: Za jaskyňami a skalami pod Vápennou

K Vápennej som si dlho nevedela nájsť cestu. Zo značených chodníkov som sa pre ňu nedokázala nadchnúť a až časom som pochopila, že najzaujímavejšie miesta sú úplne inde. Postupne som v jej masíve objavovala jeden klenot za druhým a Vápenná sa napokon zaradila medzi moje najobľúbenejšie vrchy Malých Karpát. A hoci sme už čo-to z jej tajomstiev odhalili, mnoho ich zostáva stále skrytých.

Marek

Vapenna ma tu smolu. Zial musim to tak nazvat, ze povodny chodnik uzatvorili. Ten viedol cez skalnaty hreben s krasnymi vyhladnmi. Ponad Velku skalu cez Malu Vapeenu. Rezervacia, solol raroh, chranene rastliny... Rychlo tam najdime nieco vzacne aby sme tam zakazali chodit. Casto sa mi zda, ze je to ochranar, ktory meni krajinu viac ako priroda. Ale ano, chapem, najdu sa aj blbci, co si krajinu nevazia... Celkovo je Vapenna krasny kopec, len nie po znackach.

Martin knor

Tiez si myslim, ze Vapenna je najkrajsim kopcom Malych Karpat. Skoda, ze na nu znacky idu tymi najmenej zaujimavymi oblastami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma