Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Lízaný kameň a Krivý javor

Diskusná téma K článku: Lízaný kameň a Krivý javor

Po dažďoch a ochladení sa opäť teploty šplhajú cez tridsiatku a aj napriek tomu sa vyberám v piatkový deň na prechod Slanskými vrchmi z mestečka Hanušovce nad Topľou do dediny Podhradík pri meste Prešov. S touto trasou sa pohrávam už dlhšiu dobu, len na to nebol čas. Je dnes tu a tak aj ja som v milovaných Slanských vrchoch, aby som spoznal ešte v ich severnej časti miesta nepoznané. Aj napriek tomu, že ich mám prejdené dosť dôsledne, tak vždy sa ešte nájde niečo zaujímavé. Veď je to dosť veľké pohorie z množstvom nádherných dolín, vrchov, skalných zoskupení a ich nevšednej prírody z peknými výhľadmi na okolie. Tak aj dnes to bude za objavovaním neznámeho.

Martin knor

Uf, na tie Vartase sa chystam uz dlho. Tusim to je to miesto, ktore mi pred mnohymi rokmi pripominalo "chrbat draka". Planov je vsak privela a casu malo :-(.

Samkoh

Drobná pripomienka pre autora: pokiaľ sa píše o železnici v hanušovciach n/T, je dobré rozlišovať železničnú zastávku Hanušovce nad Topľou mesto, z ktorej vychádza tá zelená značka, od železničnej stanice Hanušovce nad Topľou, ktorá je výrazne mimo mesta a podľa mapy k nej žiadna značka nevedie.
Ale inak zaujímavý článok.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov