Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Chata Plesnivec a Zelené pleso

Diskusná téma K článku: Chata Plesnivec a Zelené pleso

Leto je na svojom konci. Pomalým krokom prichádza pani jeseň, a tak je na mieste sa ísť pozrieť do Tatier a spoznať nové miesta, chaty či plesá. Prejsť sa peknými dolinami medzi dominantnými štítmi. Slnko, chladnejšie počasie, dobrá viditeľnosť a prichádzajúca farebnosť jesennej prírody len umocnia turistiku v čarovnej prírode zurčiacich potokov, skalných štítov a priezračných vôd plies. To dnes bude balzamom na dušu v uponáhľanom svete každodennosti.

RoL

@Peter61 - preto kazdorocne Alkan dava tuto zivu vodu bezcom - obcerstvovacka pre Beh na Zelene pleso. Kto si da, je rychlejsie hore :)

Peter61

btw. Šalviový prameň neodporúčam ako zdroj vody. Nad prameňom v lesíku až po skládku je to samý podpapiernik lesný = možnosť kontaminácie vody koliformnými zárodkami.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma