Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Roklina Suchá Belá v zime

Daulagiri

Kedysi dávno (možno leto 2004) sme tadiaľto šli s kamošmi po prvýkrát, boli tam davy ľudí a tak som na ňu potom akosi zanevrel. Navyše aj jej dostupnosť pre mňa bola trochu horšia.
Ale minulý rok v októbri som absolvoval jej druhý prechod, bola to nádhera, jesenné farby a tuším len zo 12 ľudí. Bol som nadšený a dokonale som si ju vychutnal. Akurát bolo badať že tam pribudlo tech. zariadení kvôli čoraz vyššej návštevnosti.
Zimný prechod ma čaká určite v budúcnosti, lebo to je úplne niečo iné, vďaka za sprostredkovanie.

Martin knor

Parada. Siel som to pred niekolkymi rokmi pocas akcie "Zimne prechody roklin Slovenskeho raja", ale ladu bolo vtedy menej. (O to vacsia zabava bola vecer v chate, tusim sa volala Lesny dom, ci tak nejako.) Ale ked som bol student, tak sme sli Suchu Belu pred Velkou nocou a pod okienkom bolo na rebriku ladove brucho. Preliezt nim do okna bol poriadny adrenalin.

Ten navrat som siel takouto trasou asi iba raz, este ako stredoskolak. Odvtedy mi to vzdy vychadza inokade. Najblizsie sa budem asi vracat touto trasou, pretoze tie obrazky, co si na nej spravil, su perfektne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma