Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Prielomom Hornádu a Kláštorská roklina

Diskusná téma K článku: Prielomom Hornádu a Kláštorská roklina

Jar je na svojom konci a hlásia sa teplejšie takmer letné dni, ktoré by bolo stráviť v peknej rokline, v tieni stromov a skalných stien. Najvhodnejší a najčarovnejší v tomto smere je Slovenský raj s mnohými kratšími, ale aj dlhšími roklinami. Niektoré jeho tiesňavy mám už prebádané, ale nie všetky. Priatelia sa rozhodli, že jednou takou by sa radi prešli a tak využívam ich spoločnosť na prechod časťou prielomu Hornádu a potom cez Kláštorskú roklinu na Kláštorisko. Pestrá a nevšedná príroda NP Slovenský raj určite moje turistické chute nesklame a budem očarený jeho krásou a divokosťou.

Daulagiri

Ešte stále sa mi nepodarilo prejsť celý prielom Hornádu, zatiaľ len dve časti. Kláštorská roklina je krátka, ale veľmi pekná, divoká.

Inak v texte som našiel možno zo 3 vety, ktoré nedávajú zmysel, resp. sú tam chyby. Nekontroluje sa to v redakcií, či mám len taký dobrý zrak? To len tak na okraj :-)

Martin knor

Myslim, ze v usti Klastorskej rokliny, na jej vychodnom svahu, bola v minulosti vysoka skalna brana. Avsak spadla. Vie o nej niekto cosi viac?

Som rad, ze som v minulosti presiel aj susednu Zelenu dolinu. Teraz nou uz znacka nevedie.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma