Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Pätnásť najkrajších túr v Malých Karpatoch

Diskusná téma K článku: Pätnásť najkrajších túr v Malých Karpatoch

Malé Karpaty sú nenápadné, no veľmi pestré pohorie. Prinášame tipy na 15 prevažne ľahkých jednodňoviek, z ktorých prevažná väčšina je vhodná aj pre deti. Zamerali sme sa na ciele, ktoré fajnšmekri budú možno považovať za opozerané, no podľa nás patria k malokarpatskému kánonu a každý turista by sa s nimi mal zoznámiť.

Radim25

Chcel by som sa dodatočne opýtať: v článku 12 Vysoká z Kuchyne, ma zaujala veta: "Na tradičnom východisku Vývrat už nezaparkujete." Je tam zákaz vjazdu alebo iný problém? Resp., kde sa dá v Kuchyni normálne zaparkovať, keď chcem ísť na Vysokú?

BibianaBi00

No inak chcela by som povedať a reaagovať na príspevok od samkoh - my sme boli ubytovaní tuto hotelzochovachata.sk/ jak aj on písal že zo Zošky je to na Vysokú oveľa jednoduchšie.. takže ak chcete ísť na vysokú tak odporúčam tiež vyraziť od Zochovky

Jerzyburzek

Vďaka za tip, okruh z plaveckeho Podhradia cez roštun a amonovu lúku bol naozaj parádny. Výhľady ako na pohľadniciach.

Skutrjohny

Moc pekne, strucne a jasne zpracovane. Chvalim.
Mam male deti a musel jsem si ten odkaz ulozit:) Clovek ty mista treba i zna, ale kdyz potrebuje neco honem vymyslet, nevzpomene si.

Oko

podla mna je to dobry napad, tesim sa na dalsie pohoria

Samkoh

Nie je to zlý nápad, ale napr. Vysoká sa mi vidí ľahšia zo Zošky, než Vývratu, keďže z Čermáka je ten výstup strmý na podstatne kratšom úseku.

Lubo

"Výber" je nový formát článku a toto je pilotné pohorie. Uvítame feedback ako sa vám takéto spracovanie páči. Radi ho vylepšíme kým sa pustíme do spracúvania dalších pohorí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma