Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Na Kriváň s deťmi

Diskusná téma K článku: Na Kriváň s deťmi

Pred nami sa rysuje pekný jesenný víkend. Načim by bolo stráviť ho na kopci. Hodilo by sa niečo, kde sme ešte s našimi chlapcami neboli. Do užšieho výberu sa dostávajú: Kriváň, Rovná hoľa a Kráľova hoľa (aj keď na nej sme už s nimi boli). Nikto známy s ratolesťami v obdobnom veku však nemá takéto preferencie. Nemusíme sa tak náhliť a konečné rozhodnutie si nechávame až na nedeľné ráno. Nakoniec to vyhral Kriváň. A ako dopadli chlapci s nami?

Littleflower

@Lubo, vdaka. Co uz im ostava, ked maju takych rodicov...
@Peter61, myslim, ze to nie je nutne. to len mozno niektorym rodicom tak moze pripadat, ale deti zvladnu velmi vela. skor je to o prekonani pohodlnosti a nejakej tej motivacii.

btw. l otazka mimo tohto fora, ze kolko taka spacirka s detvakmi trva: nam to trvalo so vsetkymi pauzami, vratane vrcholovej, spolu takmer 9 hodin.

Boro

Na takéto výlety moje deti spomínajú celý život.

Peter61

ľubo,mali by ste zaviesť záložku " DETI-ULTRA"

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma