Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: GSB: Třinec – Ustroń – Návsí

Diskusná téma K článku: GSB: Třinec – Ustroń – Návsí

V septembri 2021 sa nám vďaka medzere medzi pandemickými vlnami podarilo dokončiť prechod GSB, a to medzi obcami Nowa Wieš a Wolosate. Mňa však mrzelo, že nám chýba kúsok medzi Ustrońom a Kyczory. Teda mne len Ustroń – Velká Čantoryje. Rozhodol som sa dva týždne po návrate z Poľska absolvovať chýbajúci úsek ako víkendovku, ale z ostatných piatich parťákov sa ku mne pridal len Boris. Keďže sme priamo z Bratislavy nestíhali sobotňajší ranný spoj zo Žiliny do Třinca, museli sme vycestovať z Bratislavy v piatok a prespať v Žiline.

Zivan

Miro, pripomenul si mi náš začiatok GSB pred viacerými rokmi. Vidím, že ste tiež hľadali začiatok GSB pri železničnej stanici Ustron. Už vtedy však bol preložený k malej stanici Ustron-Zdroj, neďaleko mostu cez Wislu. Nebol nijako špeciálne označený, jednoducho stál tam len klasický smerovník.

Miroslav Svitek

My v posledných 10 dňoch augusta začíname z Ašu kráčať po hranici Českej republiky smerom na Dečín v rámci Via Czechia. Úsek od Třinca po Podhradí nad Dyjí už mám, ale aj tak to bude na pár takýchto šlapačiek.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma