Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Turistika cez Viedeň

Diskusná téma K článku: Turistika cez Viedeň

Vymyslel som si, že prejdem pešo z domu do Álp. Presnejšie na Schneeberg, ktorý vidno z Devínskej Kobyly či z Petržalky. Cez Viedenskú kotlinu pôjdem popri Dunaji Národným parkom Dunajské luhy (NP Donau Auen). Väčším problémom bolo, ako prejsť veľkomesto. Nakoniec som si trasu naplánoval tak, že bola celkom zaujímavá a pomedzi domy som išiel iba kratšie úseky.

Martin knor

No, ono mi to este nevyslo. Ked som pisal clanocek, predpokladal som, ze kym vyjde tak budem mat za sebou poslednu etapu Donau Auen, ktoru som si odkladal na jar/leto. Ale nevydalo. Takze mi chyba este jedna prechadzka dunajskymi luhmi :-?.

Na tomto celom bolo najhorsie soferovanie cez Vieden. Vyhliadnete si trasu so "zltou" cestou, akoze hlavnou. A ked nou rano idete, tak ju lemuju odstavene auta, v strede je miesto akurat tak pre Vase vozitko a pritom idete po kolajach od elektricky! Ked zacuvate, bo sa neda odbocit doprava, tak samozrejme zadnymi kolesami vybehnete na chodnik ... proste horor.

Svatopluk Štěpánek

oprava: "...originálna myšlienka..."
mňa tie automatické opravy raz zničia
Mne sa fotky kvetín páčia, Martin a Danka Tomášiková sú majstri.

Matobee

Martin ako to vystihol Sväťo, fakt originálny nápad, prejsť z domu do Álp. Páči sa mi to a teším sa že ti to vyšlo.
Zaujímavé, aj keď na môj vkus trošku viac botanické, aspoň čo sa fotiek týka. Každopádne skvelý tip. :-)

Svatopluk Štěpánek

Martin, to je dobrý nápad a originální myšlienka.Manželka je už takmer Viedeňačka, tak bysom ju mohol na takýto výletík nalákať.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov