Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Solčany – Veľký Tríbeč – Ludanice

Diskusná téma K článku: Solčany – Veľký Tríbeč – Ludanice

Keď sme pred dvomi rokmi vyrážali z Topoľčian cez Solčany prenocovať do búdy pod Javorovým vrchom, moc sme sa modrej nedržali a hovoril som si, že by nebolo od veci sa po nej vybrať na Veľký Tribeč. Keďže dlhšiu dobu so mnou nikto na túry nechodí, som si sám pánom, kedy a kam ísť. A tak som sa s dobrou predpoveďou počasia rozhodol vyraziť v sobotu po víkendovom sedení. Z vlaku som v Topoľčanoch prestúpil na autobus a pred deviatou hodinou som mohol začať túru.

Martin knor

Dobre :-) : "V mene kliešťov som im poďakoval a navrhnem ich na udelenie Jánskeho plakety." Tento rok som zo seba vytahoval viac kliestov ako za poslednych 10 rokov. Nielen medvede, aj klieste su uz drze ako plostice.

Samkoh

Zaujímavý článok. K tým železniciam: v NR dlhé roky predávali, ale rozpadla sa im strecha na výpravnej budove, ktorá bola tým pádom uzavretá a na WC asi lístky predávať nebudú. Ešte by sa dalo na AS, ale neviem, či bola Arriva ochotná nechať im priestory. A o predávaní lístkov na vlak na stanici alebo vo vlaku rozhoduje prioritne dopravca, t.j. v 99% prípadov na Slovensku ZSSK. ŽSR ako správca infraštruktúry môžu akurát tak teoreticky byť hnusné a neposkytnúť im miesto na pokladňu, ale až tak dôkladne sa do ich vzťahov nevyznám.

Boro

Tak si zasa čosi objavil. Také túlačky má rád.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov