Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: 13 najkrajších túr v Kremnických vrchoch

Tomka

Ďakujem za ohlasy.
Sama som bola prekvapená pri písaní čo všetko mám v tých "Kremničákoch" pochodené a koľko je tam naozaj zaujímavých značených trás.

Martin knor

Vcelku pohodlny okruh cez Flochovu sa da absolvovat z Turceka. Po modrej hore na vrchol, nato hrebenom na zapad a cestickami spat do Turceka. S mapou v mobile ide iba o to, aby si clovek vybral, ktora lesna cesta mu vyhovuje viac. Je ich tam vela.

Uvedeny okruh som uz absolvoval. Najblizsie sa tam chystam dolinou Ciernej vody, pricom sa planujem vracat po modrej znacke a v zavere doliny chcem prejst zvaznicou spat do doliny Ciernej vody. Ale toto vypada divoko aj v mape, uvidim ake to bude v skutocnosti.

Daulagiri

Naozaj veľmi dobre spracovaný výber, napriek blízkosti môjho domova nemám toto pohorie príliš pochodené, ale postupne to v posledných rokoch naprávam :-)

Matobee

Danka veľmi zaujímavý a kvalitne spracovaný výber. Páči sa mi zimné Ladno. Ja som bol v Ladne a okolí v máji minulého roka a v zime vyzerá tiež veľmi lákavo.

Z ponuky som nebol jedine na Peňažnej a favoritom je pre mňa túra z Čiernej vody na Flochovú. Išiel som ju v decembri pred rokom a pol v jemnom sniežiku. Schádzal som však k chate Bartoška už za šera. Neviem či som niekedy videl viac medvedích stôp v rámci jednodňovej túry. Laickým odhadom (podľa veľkosti stôp) ich bolo zo 5-6 kusov. Ale prostredie je to krásne veru, doslova tajga.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma