Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z pripravovanej cyklotrasy

Diskusná téma K fotke: Z pripravovanej cyklotrasy

Z pripravovanej cyklotrasy do Terchovej popri Varínke. Na fotke je prvé z miest, kde sme na dlhšom úseku prechádzali priamo cez potok - nízky stav riečky Varínka to dovoľoval. Niekoľkým mostom chýba povrch, uvidíme, či bude trasa dokončená koncom leta, ako bolo avizované, a bude tak v celej svojej dĺžke dostupná aj menším cyklistom. Cyklotrasa končí pri pumpe Slovnaft pri reštaurácii Zbojník vo Vyšných Kamencoch. Trasa na https://mapy.dennikn.sk/?trasa=JToEr - podľa Stravy je to 198 metrov nastúpaných v oboch smeroch spolu.

Janabilesova

Podla mojho nazoru mohol byt takyto most jeden, dva, a ostatne mohli byt viac minimalisticke a rovne, v style, aby to dlho vydrzalo a nebolo nakladne na udrzbu. Kazdopadne, pre tych, co sa budu chciet dostat bicyklom do Terchovej, to bude po dokonceni vyborna moznost, ako sa dostat do Terchovej mimo hlavnej cesty, co je velky prinos, najma pre rodicov s detmi. Predpokladam, ze pri vacsich mostoch bude potrebne vzhladom na bezpecnost zist z bicykla.

Lubo

Ja tymto eklektickym mostom na cyklotrasach nerozumiem. To tam nemohli spravit minimalisticku lavku a usetrene peniaze dat povedzme do pristreskov popri cyklotrase alebo inej infrastruktury?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok