Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Bystrá lávka s dieťaťom, alebo ako sme si na konci túry pridali beh do vrchu

Peter61

hzs.sk/vysoke-tatry/
Výstrahy
Sneh a ľad - 1. stupeň Sneh a ľad - 1. stupeň
Vo vysokých polohách (nad 2000 m n. m.) sa nachádza snehová pokrývka, ktorej hrúbka s nadmorskou výškou stúpa. V žľaboch, muldách a terénnych depresiách dosahuje nafúkaný sneh aj viac ako 40 cm. Odporúčame použiť na snehových poliach stúpacie železá - mačky.

webkamery HZS majú výpadok alebo servisnú pauzu
meteo.hzs.sk/…/99

Z Lomničáku vidno, že je to na mačky
vt.sk/…/lomnicky-stit-2634-m-…

Overaffinity

Ahojte, neviete v akom momentálnom stave čo sa týka snehových podmienok je daný okruh? Zvažujem na sobotu zobrať drobca. Ďakujem.

Daulagiri

Naozaj pekná trasa, ktorá má všetko tak ako spomína Dominik. Naposledy som tadiaľto šiel tuším v 2011, odbehli sme aj na Furkotský štít, ale tou lanovkou som sa ešte neviezol.
Inak čo ste mali vo vode že vám skysla? Ja väčšinou nosím len čistú vodu a tej sa nemôže nič stať.

Martin knor

Isiel som to uz par krat, no zrejme som vyrazal skor ako Vy, pretoze som to mal bez davov. :-)

Inac, je skoda ze tu trasu prelozili. Ludia si staru trasu predlzovali na Furkotsky stit ci o par metrov dalej. V Tatrach nie je vela chodnikov veducich na vrcholy.

Dominob

Bystru lávku rád odporúčam známym keď sa pýtajú kam ísť do Tatier. Táto tura ma viaceré atrakcie ako vodopád, plesa, reťaze, chatu, a ak treba, aj tu lanovku, takže dúfam že dotyční budú mať Tatry radi :) a je aj relatívne krátka v porovnaní s turami cez iné sedla..

Krásne! :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma