Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Medvede stretávame častejšie, lebo sa zmenilo využívanie krajiny

Jjano , 1 reakcia

Rudyc, máš nejakú traumu z detstva s tými liberálmi? Čo na to hovorí tvoj psychoanalytik?

Lubo

Rudyc, kedze som teraz musel zmazat zalahu tvojich postov, dastavas ban. Ak sa ti ho technicky podari obist, zmazem akykolvek prispevok, ktory odteraz pridas.

Maj sa!

Lubo , 1 reakcia

Rudyc, zacali nam chodit na teba staznosti od citatelov, ze ich tvoj "hovnomet" uz otravuje. Ber to ako priatelsku prosbu, aby si s tym prestal. Dakujem sa pochopenie.

Rudyc

Hovoril o tom Slastan. Za normalnych okolnosti mava bezne medved 2-3 mlade, z coho polovoca neprezije. Ak ma medved dobre podmienky, ziaden stres ani strach z nicoho, dostatok potravy a priestoru, moze mat 4-5 mladych a preziju vsetky. Suvisi to aj so stratou plachosti a respektu voci clovekovi. Mozno to este potrva, ale je to na najlepsej ceste k jeho uplnemu vykynozeniu, ake sme tu uz raz skoro mali. Ludia su nepoucitelni.

JitkaKoruckova , 1 reakcia

No zlý odkaz som pridala, prosím vymažte predošlý príspevok ... Možno častejšie, možno ani nie ... hlavne na fórach o turistike toho veľa nepočuť, zato v správach takmer každý deň niekde len upozorňujú. Našla som nejakú mapku, vraj hlásenia okolo obcí za tento rok, no málo toho nie je sprejnamedveda.sk/medvede-na-…

Boro tomis

Ade.e , ver mi že nie je. I keď pár kamarátov to pobavilo. Hlavne keď som ešte po asi dvoch ,troch týždňoch mal pri zakašlaní a aj kýchnutí veľké bolesti hrudníka. Boleli na úpony medzi rebrami, prsné svaly a pod. Nikdy som nevedel, že také svaly naozaj existujú.
Neskúšaj to !!!!!

Ade.e

Boro
To nieje nahodou jeden z tvojich humorne ladenych clankov? :)

Opossum

@Boro:
Ja zas nosim sprej na opasku na pravom boku. Predierajuc sa cez kosovku som stratil poistku a ako som si neskor daval dole ruksak, tak si ostriekal chrbat. Velmo stipalo, neodporucam.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma