Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Zbojnícky chodník, roklina Tiesňavy a cyklotrasa na Orave

Diskusná téma K článku: Zbojnícky chodník, roklina Tiesňavy a cyklotrasa na Orave

Cez víkend má byť naďalej teplo, v sobotu hrozia búrky. V nedeľu bude polooblačno až oblačno. V Malej Fatre by malo byť chladnejšie, vyberte sa na Zbojnícky chodník, ktorý vedie skalným mestom. Chladnejšie má byť aj na Orave, môžete ísť s deťmi na pomerne novú cyklotrasu, vhodnú aj pre rekreačných cyklistov. Do tretice sa dá schladiť v Dobšinskej ľadovej jaskyni, rokline Tiesňavy a Stratenskom kaňone.

Daulagiri

Ja len tak, nič strašné sa nedeje. Všimol som si to len čírou náhodou.

Sona

No kopirujem ich z predosleho basecampu, nepisem ich cele zakazdym nanovo. Asi som zalovila v takom basecampe, ked to este bolo aktualne. Kontrolujem ich, ale bol uz vecer, ked som to pisala, asi mi to uslo, ospravedlnujem sa.

Peter61

dalaugiri, novinka 4U :
keď dačo treba opraviť, podaktorí to vedia aj bez podžubovania

Daulagiri

Ja sa hlboko ospravedlňujem už vopred, ale nedá mi nerypnúť si :o)
Len zo zvedavosti som si klikol na tento basecamp a prečítal aj výstrahy Hzs. A ten zničený mostík v Kamenistej v ZT je tam opäť uvedený hoci je už opravený :-)
Čo ma ešte zaujalo, že tu je uvedený aj zničený mostík v Bystrej doline v ZT. Keď som pozrel na výstrahy na stránke HZS, zmienka o týchto mostíkoch tam už nieje. No myslím že výstrahy sú úplne totožné s predchádzajúcim Basecampom. Naozaj ich Soni nekopíruješ? :-)

Ale teda zaujalo aj odporúčanie návštevy toho zbojníckeho chodníka v MF. Tam sa už dlho chystám, ale mimo hlavnej sezóny. Dobrá je aj tá fotka zo sedla Závory.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum