Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Šero sadá na Litvorovú

Diskusná téma K fotke: Šero sadá na Litvorovú

Postupne som sa prepracoval až na vrchol Východnej Vysokej, kde som sa dosýta nabažil výhľadov po okolitej vysokohorskej krajine. Farebné slniečko sadalo za hrebeň z poľskou Orlou prťou a hory sa napĺňali šerom. Pohľad do hlbočiny záveru Litvorovej doliny zo Zamrznutým plesom bol vskutku veľkolepý a celú scenériu navyše dopĺňali masívy Vysokej, Rysov a mnohých ďalších vrcholov. Po horúcom dni zostalo večer príjemne chladno a v samote a tichu som sa mohol sústrediť na rozsvecovanie miliónov hviezd na vymetenej oblohe.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Bol ešte dlhý deň, tak sa dalo pochodovať dlho, nechcel som ísť Velickou a tak som to dal okľukou.
Veru na Kriváni to s atmoškou úplne nevyšlo, tu som bol sám s vtáčikmi a kamzíkmi a nevedel som kam sa skôr pozrieť.
Na tento vrchol ma kedysi nalákal jeden krásny záber z východu slnka z tunajšej galérky. Doteraz som tu nebol, takže to bolo aj doplnenie ďalšieho štítu do mojej "zbierky" :-)
Hádam sa sem ešte niekedy dostaneš a viac si vychutnáš výhľady, u mňa predčili očakávania.

Matobee

Maťo dal si si poriadnú štreku toho 20. teho. Za odmenu sú však fantastické zábery. Teším sa, že sa ti po minuloročnom miernom rozčarovaní na Kriváni takto zadarilo a vychutnal si si to v klídku.
Východná Vysoká je veru neznámejší a dá sa povedať trošku zastrčený, nenápadný vrch. Ale ponúka skvelú panorámu od Belianok takmer až po Západné. Ja som sa tam ocitol minulú jeseň v poriadnej víchrici preto som sa tam veľmi nezdržiaval, ale bolo zas jasno tak som čo to videl aj keď dostatočne nevychutnal. Dík za sprostredkovanie estetična.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Daulagiri k fotke: Šarišský hrad Takže sa rekonštruuje aj tento, ako to tu teda funguje.? Otvorený je tým pádom len cez víkendy ako väčšina, ktoré sú opravované?

nová téma

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok