Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Planina Glac – výhľadový okruh z Podlesku

Martin knor

Mne to vzdy prislo tak, ze do NP Slovensky Raj patria rokliny a ten zvysok okolo sa tam ocitol neopravnene iba kvoli tomu aby to na mape vypadalo dobre. Teraz nemyslim na vyhlady, ale najma na umele smreciny, ktore sa teraz zrejme tazia, ako pises. Aj zaujimave kvetinky su skor na obvode NP, ako v jeho centre.

Daulagiri

Tento kraj mám rád za každých okolností a v každom počasí.
Suchou belou som šiel minulú jeseň po 17-tich rokoch a bolo to veľmi príjemné. Čo sa týka vyhliadok, priznám sa že tú južnú som navštívil, ale bolo veľmi nefotogenické počasie. Tá východná otočená ku Klauzom ma láka už dlho, ale ktovie či sa mi niekedy podarí tam dostať. Veľkú poľanu som už tiež navštívil, ale zaujali ma tie pohľady na Vysoké Tatry práve s poľanou, tie sú super.
Vďaka za podelenie sa zo zážitkom a hlavne z dokonalými fotkami.

Matobee

Krásna a úspešná, neštandarná poľovačka na výhľady na planine. Oceňujem nápad. Zaujímavé miestečká sú to. Podobne som planinu Glac obišiel minulý rok v lete, ale z juhu od Dediniek a bez návštevy výhľadových miest.

Famózne počasie, fantastické fotky a zaujímavé video. Pokochal som sa. :-)

DoxaD

Veľmi pekne spracovaný článok a dokonalé fotky. Osobne oceňujem aj textový popis na fotografiách.
A výhľady sú krásne.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov