Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Zimné pochmúrno

Diskusná téma K fotke: Zimné pochmúrno

Priam dramatická obloha vládla nad okolitou krajinou. Pohľad sponad sedla Burda na vrch Kučalach vľavo a lúčky rovnomennej samoty v strede. Vpravo masív Fabovej hole. O hodinku sa na oblohe začalo "blýskať" na lepšie časy.

Muska

Presne asi 5min. pred jednonu som sa tam zdržiaval pokvasil som asi hodinku a o druhej zostup do koliby Zbojská na polievocku..

Daulagiri

Muska:
Zoomnem si to a pozriem sa či ťa neuvidím :-)
Gubo:
Niekedy aj ja.

Gubo

Velmi dobre foto, taketo oblaky mam rad!!

Daulagiri

Tak tak každé počasíčko má niečo do seba, na tejto túre mi to až tak nevadilo, lebo som nebol na žiadnom vrchole na ktorom by som potreboval super počko.

Toto som fotil o 13:00 a v sedle som bol až do 13:50 takže možno...:-)

Muska

Veru škoda že tie záblesky slnka neboli dlhšie... ale aj takéto počasie má svoje čaro.
Inak Možno som ťa na tejto lúke aj odfotil :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky