Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Vodopád Rӧtwasserfall a staré bane

Diskusná téma K článku: Vodopád Rӧtwasserfall a staré bane

Dolina Ahrntal (alebo Valle Aurina po taliansky) je 35 km dlhé údolie v južnom Tirolsku, ktoré je zároveň najsevernejším v Taliansku. Na severe, západe a severozápade je obklopená Zillertálskymi Alpami a hlavný hrebeň tunajších Álp zároveň tvorí hranicu s Rakúskom. S výhľadmi na viac ako 80 trojtisícoviek patrí územie medzi najnavštevovanejšie v Taliansku, a to v zime aj v lete.

Kofoluska

Martin príde na to. Aj mne sa to zdalo ďaleko, ale tá dolina ako celok ma uchvátila. Určite sa tam chcem niekedy vrátiť a dať výstupy, ktoré som toto leto pre zdravotný stav nemohla. :)

Martin knor

Uf, to je daleko. Volakedy som rozmyslal vyliezt na nedaleky Hochgall z talianskej strany, ale uz som to vzdal.

Kofoluska

Ďakujem za pochvalu. Ja mám rada aj slovenské hory, o to pokoj. Tento rok sme čo to pochodili aj tam a chystáme sa do Vysokých Tatier aj teraz na jesenné prázdniny. Akurát už máme na SVK toho veľmi veľa pochodeného (stačí pozrieť moje staršie články najmä pred 2013, kedy sa nám narodil syn). V Alpách je stále čo spoznávať a sú tam nádherné miesta, ktoré sa jednoznačne oplatí vidieť. Takže sa manželke zas tak veľmi nečudujem. :)

Svatopluk Štěpánek

Ďakujem za tip na výlet. Manželka z pre mňa nepochopitelných dovodov uprednostňuje Rakúsko a Bavorsko pred slovenskými horami, tak by sa jej toto mohlo páčiť.
Mne sa zasa páčia fotky, pripomínajú mne základy nejakej starovekej dedinky.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma