Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Výstup na Javorinu

Diskusná téma K fotke: Výstup na Javorinu

Počas prvého dňa som prechádzal viacerými lúčnymi úsekmi ale ten najkrajší viedol hrebeňom Javoriny. Pri výstupe zo sedla ma obklopovali početné solitérne smreky a otváral sa čoraz lepší výhľad na kopcovitú krajinu Strážovských vrchov. V nej bol z tohto uhla najvýraznejším masív Kečiek. Vôkol len tichúčko a samota, atmosféra akú mám najradšej.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Túto trasu z Fačk. s. do Bojníc som mal vyhliadnutú roky a teraz nejak prišiel ten vhodný čas. Moja posledná letná túra, ale stála za to. Tieto lúky od Javoriny po Lazový vrch boli úžasné. Na jeseň vo farbách to musí byť úplne dokonalé, skús to Maťo :-)

Matobee

Krásny záber Maťo. Spomínal si pred časom, že sa chystáš na tento hrebeň a už je to tu. Fajn podmienky si trafil.
Ja som bol na tomto hrebeni len v zime bez snehu tak si to musím ešte niekedy zopakovať v lákavejšom prostredí.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky