Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Malej Fatry

Diskusná téma K článku: Hrebeňovka Malej Fatry

Po minuloročnom prechode hrebeňa Veľkej Fatry sme si s parťákom Ľubošom robili plány na hrebeňovku resp. 3- až 4-dňový prechod horami na leto. Po rôznych nápadoch, ako z Vápča cez Strážov na Kľak, alebo z Gýmeša na Gýmeš (od Púchova do Nitry) a po tom, čo nám pribudli dvaja účastníci zájazdu, sme sa rozhodli pre klasiku – hrebeňovku Malej Fatry. Trasu začneme v Zázrivej, aby sme si najťažší úsek odbili hneď na začiatku a ukončili ju na vrcholovom brale Kľaku.

Martin knor

Vidim to podobne. Krivanska cast je nadherna, Lucanska je atraktivna menej. Avsak oba hrebene som siel cele iba raz, odvtedy chodim zvacsa bocnymi hrebienkami a dolinami. Krivansky hreben som siel za 2 dni s krpcom a spali sme v stane kdesi pod Stohom. Zapacilo sa mu to tak, ze ked bol vacsi, siel to este raz sam a raz s kamaratmi :-).

Daulagiri

Krása, táto hrebeňovka patrí určite k tomu najkrajšiemu v slovenských horách. Počko vám vyšlo až na posledný deň. Inak tú chatu Javorina na Martinských holiach nepoznám, dobre vedieť že tam čosi také je.
Priznám sa že na jeden šup ju ešte nemám prejdenú. Krivánsku časť asi na 3 krát a aj to mi kúštik chýba, hanba mi :-)
Ale paradoxne Lúčanskú som kedysi šiel na jeden záťah z Fačk. sedla do Strečna, to sa mi páčilo, tiež som tam v podstate nikoho nestretol. Ale voda sa dá doplniť napr. pri útulni Javorinka pod Kľakom a aj pri bývalej útulni Partizán.

Tomas Vohlarik

Ahojte, vďaka za prečítanie, Roman s tými deťmi to musel byť zážitok :-) My sme podcenili ostré horské slnko a každý z nás sa fajn spálil. Btw - nesiel si 7.10. to Tatier, zda sa mi ze som ta zazrel na shellke v Beladiciach

Bazin

parada!
Toto leto hned po vysvedceni sme isli 7 fotrov s 15 detmi z Vratnej (bez lanovky)do Vrutok, cez hreben, so spanim Pod CHlebom a na Klacianskej Magure.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov