Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Skorušina a Juráňova dolina

Diskusná téma K článku: Skorušina a Juráňova dolina

V Basecampe som sa dočítal, že od 1. 11. býva uzatvorená Juráňova dolina. V plánoch som ju mal už dlhší čas, žiaľ, je ďaleko od miesta môjho bydliska. Keďže však hneď „vedľa“ sa nachádza najvyšší vrch Skorušinských vrchov – Skorušina, rozhodol som sa deň pred uzatvorením chodníkov urobiť si výlet na sever Slovenska.

Tomka

Pekne!
Nie som síce zberateľkou najvyšších vrchov, ale Skorušina mi chýba. Mne sa páči ten názov - taký zvukomalebný. A Peciská si tiež rada pozriem.

Daulagiri

Je to už viac než 10 rokov čo sme sa tu potulovali s kamošmi, spomienky už dosť vybledli. Mal by som sa sem vrátiť, ešte tam mám nejaké resty.
Pekné pripomenutie.

Tomas Vohlarik

Ahoj Maťo, vďaka za prečítanie, áno počasie vyšlo na výhľady perfektne, z tejto strany Tatier naozaj neokukané.

Matobee

Tomáš dobré čítanie na úvod týždňa. Fajn turistickú slučku si zvrtol.
V tom počasí to musela byť veru paráda. Krásne fotky tatranských hrebeňov. Mám tieto končiny celkom v živej pamäti presne spred roka.
Síce som si vtedy prešiel a všimol aj škaredšie miesta ako zničené svahy náprotivnej Magury. Až na to je to krásny kraj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov