Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Batoh Osprey Talon 44 po 6646 kilometroch

Peter61

Pavel, ak vydržal 6646 km, asi je to dobrý zipsa dobré šitie.
Kedysi dávno som mal trocha nedôveru v zips hlavnej komory na klasickej Gemme, niečo podobné gemmasport.cz/…/turist-75-kha….
Ak by rupol na kopci, tak len nejako pozväzovať repkami a šlingami, čiastočne aj zošiť a prášiť domov. Vyzdržal hodne, potom som ju kvôli zipsu a šírke vyradil a prešiel na TS Patagonia 80.

Pavel Forgáč

Peter - odfotím a hodím ti sem ako vyzerá spodný vstup, keď sa k tomu dostanem :).

V.v.l.a.a.d.o.o

Ja som tento batoh kúpil túto jar a som s ním zatiaľ veľmi spokojný. Snáď by som dodal iba toľko, že sa vyrába v troch veľkostiach podľa výšky postavy. Pravdaže jednotlivé veľkosti sa líšia aj hmotnosťou. Systém na paličky som vyskúšal. Dá sa, iste bude mnohým vyhovovať, no pre mňa je jednoduchšie batoh zložiť.

Pavel Forgáč

matobee - táto značka má kvalitné veci, Takže oplatí sa kúpiť. Statočne si naložil aj ty svojmu batohu. Tie umelinky na upínanie mi prídu celkom kvalitné. Už som na ne nechtiac viackrát aj stupil a zatiaľ sa nezlomili.

Matobee

Pavel pekne si ho preveril za ten rok a pol. Pri tej extrémnej dávke kilometrov to zvládol dobre. Táto značka ma vizuálne láka, má ju aj pár známych tak už budem vedieť, že sa nemusím báť zakúpiť aj na poriadny záber.
Najbližší rok-dva budem nejakú strednú veľkosť kupovať. Mám podobnú litráž inej značky (Mammut) už 12 rokov celkom intenzívneho využívania (cca 12 000 km) a jeho stav je veľmi, veľmi podobný. Akurát moje pútka/pripínátka (alebo ako to nazvať) majú už skoro všetky o zub menej, ale držia dobre aj na 3 zo 4 zubov.
Uvidím teda do čoho pôjdem. Dík za podelenie o skúsenosti. :-)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Chata Ipeľ V sobotu 13.4. som sa zastavil na Chate Ipeľ. Všetko v poriadku ako v Pavlovom komente. Slušne veľký altánok ale aj terasa chaty dobre poslúžia na oddych, úkry …

+ 6 ďalších príspevkov