Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Z Krkoškuly

Diskusná téma K fotke: Z Krkoškuly

Po pokojnom lesnom úseku dolinou k sedlu Podúšust, kde som si všimol vlčie stopy som postupoval rovinatým, hraničným hrebeňom Oravských Beských. Dotazil som na Pansky kopec ale mne sa viac páči jazykolomný názov Krkoškuľa. V podvečernom slnku tu bolo veľmi príjemne. Občasné staršie polomi a vývratiská umožnili aj pohľady na krajinu. Vľavo vidieť Javorinku. Vzadu za ňou chatakteristická Osnica a takmer kompletný hrebeň Malej Fatry čiastočne ukrytý za stromami.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Daulagiri

Túto oblasť dlho plánujem navštíviť vrámci jedného kysucko-oravského treku, je fajn že sú tu aj výhľady.

Matobee

Janka je to veru väčšinou hustý les, ale nejaké miesta ako toto, po staršej kalamite alebo rúbanisko sa nájdu. Ale fakt možno 2, 3. Spod Bednárovej je zas aký taký vyhľad na poľskú stranu.
Pripájam aj foto pamätníka na Panskom kopci.

Janabilesova

Podľa mapy by tu clovek ocakaval huste lesy. Mato, ake je to realne, prip. kde su vyhladove miesta?

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky