Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K fotke: Dubový háj na Rejcharde

Diskusná téma K fotke: Dubový háj na Rejcharde

Veľmi som bol zvedavý na toto miestečko o ktorom som sa dozvedel len pred pár rokmi. Na nenápadnom vrchu Rejchard sa nachádza zaujímavá odlesnená planina porastená prevažne obrovskými košatými dubmi. Ide o interesantnú lokalitu, kde som prechádzkou strávil asi hodinku a nasával príjemnú atmosféru sálajúcu s týchto velikánov. Miesto ma dokonca očarilo natoľko že som si sľúbil návrat niekedy v podvečerných svetelných podmienkach.
Táto diskusia je k fotke na turistickamapa.sk

Matobee

Máš to veru trošku odruky. Aj ja som niektoré kúty domácich NT navštívil až posledný rok.
Na tomto mieste som podľahol čaru Štiavnických, ktoré ma dovtedy nejak nelákali. Je to menej známa časť, ale pre mňa jedna z najkrajších. Krásna, tichá, pokojná a bohato zalesnená.

Tomka

Iba raz som tadeto prechádzala. Treba zopakovať.
Pekné foto.

Daulagiri

Nuž niektoré časti Štiavnických aj Vtáčnika som dlho obchádzal a teraz si to postupne dopĺňam. A toto miesto má svoje čaro veru...

Matobee

Tvoje domáce a predsa neznáme hehe. Je to parádne miesto. Podobne ma fascinovalo pred rokom v septembri. Podobne po druhé som tu strávil hodný čas a podobne po tretie sa teším na tunajšie repete.
Krásny záber Maťo.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k fotke: Ako na Marse Pavol tak si aj ty bol v tom čase v teréne. Výhľady nám veru nevyšli. No bolo mi to zláštne čo sa to deje, až kým som okolo 9 ráno čítal, že po rokoch opäť dor …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Matobee k fotke: Zachádzka Bol som tam síce len raz v apríly, ale rovnako ma toto miesto silno zasiahlo. Podľa mňa sa naň nechytá ani blízka Kojšovska. Skutočne úžasné a pre mňa top miest …

+ 1 ďalší príspevok

Komentár

Adina k fotke: Biela skala Ďakujem za upresnenie, domáci vedia najlepšie :-). Potešilo ma, že v tých vzdialených som sa nemýlia. Ešte mám nejaké restíky v okolí, teším sa na ich návštevu.

+ 2 ďalšie príspevky

Komentár

Paulovič pali76ZM k fotke: Znievske výhľady To hej. Počasie nám nevyšlo moc ideálne, ale výhľad zo Znievu je očarujúci. Chystali sme sa sem už pár rokov a tak nám tá oblačnosť až tak nevadila.

+ 2 ďalšie príspevky