Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Hrdinsky na etapy: Kamzík – Myjava

Diskusná téma K článku: Hrdinsky na etapy: Kamzík – Myjava

Putovanie Bratislavou z Devína na Kamzík, opísané v mojom poslednom článku, bolo zamýšľané ako jedna samostatná bezcieľna prechádzka mestom. Prešiel však iba týždeň a červená značka ma vylákala znovu von. „Etapovanie“ Štefánikovej magistrály ma nakoniec zaujalo natoľko, že som sa v rámci jednodňových túr rozhodla prejsť až k mohyle gen. M. R. Štefánika pri Brezovej pod Bradlom.

Myshell

Maťo - Ivanku som ešte nebola, ale určite je v plánoch. Chcem ju tiež do dlhšieho treku zaradiť, tož uvidíme.

Vladimir Popluhar

Ano Maťo - jeseň je v MK parádna ale krátka - čo sa týka farebnosti.
Apropo - som rád, že ste neišli vtedy po turistickom chodníku pri kanáli. To by si len potom znenávidel :-)

Daulagiri

Vlado máš pravdu, psychika robí veľa. V úvode nám neprialo počasie a keď sa trochu zlepšilo, tak moju pozornosť rozladil ten problém s nohou. Bol som potom doma aj na pohotovosti, ale našťastie to pomerne rýchlo prešlo.

Ale tieto hory si viem predstaviť v takej peknej farebnej jeseni, snáď raz keď dozriem ;-) No ten Šúr kade si nás previedol bol veľmi nevšedný, to malo svoje čaro.

Matobee

Tomáš a Miška nefňukajte. Berte to ako reklamu. Hehe. :-)

Vladimir Popluhar

Maťo - keby som mal tak vyvrtnutú nohu, tak mňa by nenadchol ani Slovenský Raj :-) - je to proste o psychike. Ja som Ťa vtedy ale obdivoval ako si to všetko zvládol. Všetka česť.

Daulagiri

Zaujímavé čítanie aj putovanie a to zistenie že si nakoniec šla úplne inú trasu než si pôvodne plánovala pobavilo :o) A otázočka: prešla si si potom aj ten úsek Štefánikovej magistrály k mohyle pri Ivanke?

Pre mňa sú toto neznáme končiny, aj keď sme pred pár rokmi šli z Myjavy k tej mohyle pri letisku akože po Štefánikovej magistrále, ale niektoré úseky sme obchádzali. Mali sme totiž veľmi nepriaznivé daždivé aj snehové a chladné počasie v máji. Priznám sa že vtedy ma tieto hory príliš nenadchli, ale asi to bude kvôli tomu počasiu.
A ešte jedna perlička. Na Taricových skalách som si tiež podvrtol členok a potom som s opuchom chodil ešte jeden a pol dňa až k tej mohyle.

Ak bude pokračovanie, som zvedavý čo bolo ďalej...

Myshell

Ďakujem za reakcie, ste najlepší. Písanie v takomto množstve je pre mňa celkom peklo, ale motivujete, vďaka vďaka.

Tomáš pravdu máš, Maťa týmto zaväzujem(e) spovedným tajomstvom :)

Martin knor

Pekne citanie. Cez niektore miesta som siel iba raz a tusim by som sa na ne mal vratit.

Tomas Vohlarik

super! paci sa mi, ako si opisala prechod z Karpat do Myjavskej pahorkatiny. Akoby si sa vydavala do neznama, do neprebadanych vod. Tesim sa na pokracovanie dobrodruzstva a som zvedavy, kam sa ti podarilo prist. Mam take tusenie, ze daleko 🙂
Mato, ty neprezradzaj kam 😉

Matobee

Miška skvelé pokračovanie tvojej epopeje. Dobre si to na jar rozbehla.
Teším sa na ďalšie, dramatickejšie časti. :-)

Sona

Páči sa mi tento seriálik, ak by som niekedy šla SNP, tiež takto, nie na šupu, myslím, že by som si to viac užila. A hej, hlava je veľmi dôležitá, rôzne veci vie povypínať a iné pozapínať :)

Teším sa na pokračovanie :)

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma