Prejdi na obsah

Hiking.sk Zavrieť

Prihlás sa do svojho konta
alebo sa zaregistruj

Vriace fórum

Diskusná téma K článku: Malinovo – Vrakuňa s Hiking kamarátom

Diskusná téma K článku: Malinovo – Vrakuňa s Hiking kamarátom

Je príjemné riešiť dilemu, kam v sobotu vyraziť. Roky rokúce druhú januárovú sobotu chodím na „Drkotačku“, ale tento rok som sa rozhodol nejsť a inšpirovaný stránkou Lovci výhľadov, ale aj potrebou čerstvých dojmov z túry a hlavne fotiek, aby sa ľahšie písal námet pre reláciu S batohom na pleciach, rozhodol som sa navštíviť tri rozhľadne pri Malom Dunaji. Keďže kamarát Vlado býva v Ivanke, oslovil som ho, či nedáme spoločnú túru, keď stretnutie v krčme nad kofolou sa nejako nedarí. Súhlasil a zažili sme prenádherný slnečný deň, umocnený stretnutím s majiteľom reštaurácie U Rusa.

Vladimir Popluhar

Martin - skôr by som sa zameral na okruh okolo Malého Dunaja po rybárskych chodníčkoch. Ahoj.

Martin knor

Parada. Teraz obehavam vychod Podunajskej roviny, ale toto vypada dobre. Kedze mna rozhladne netrapia, tak to vypada na okruh okolo Malinova.

Matobee

Miro skvelé čítanie a parádny tip.
Akurát ma tvoj článok zastihol na ceste vlakom do Tornale. Pochutnal som si a popri tom som spomínal na moje návštevy rovín, ktoré by sa dali zrátať na prstoch jednej ruky. Ale vôbec som sa tam nenudil, práve naopak. Kadečo pre mňa netradičné som videl a zažil. Teším na na ďalšiu návštevu okolia Bratislavy či už z jednej alebo druhej strany.

Rc

Pekna vysokohorska tura, vyhodou je, ze ani v tej najkrutejsej zime, tam asi nie je treba sneznice :-)
S tou studnou je to asi uz len otazka casu, dokedy bude este pouzitelna
cas.sk/…/ekologicka-katastrof…

Vladimir Popluhar

Ahoooj Miro, ja som povedal, že je tam riziko, že neprejdeš na druhú stranu Šurského kanála, lebo som nevedel, či tam je nejaký mostík. No aspon viem, že je. Nechcel som, aby si sa vracal k malinovskému mostu :-). Pekne si to napísal. Ahoj.

Pridaj reakciu

Pridaním diskusného príspevku súhlasíte s podmienkami použitia hiking.sk.

Vriace fórum

Komentár

Matobee k článku: Výlety okolo Melku Dobrý výlet v tomto ročnom období. Pekné sú veru mnohé tie stavby. Určite by im to pristalo aj so snehom. Ale tento február sme o ňom v nižších polohách mohli l …

nová téma